In de lessen liedbegeleiding doen enigzins gevorderde pianoleerlingen of orgelleerlingen ervaring op in het begeleiden van zangers, instrumentalisten, koren. 
Liedbegeleiding op de piano kan zowel in de sfeer van klassieke muziek als in de sfeer van lichte muziek plaatsvinden. Leerlingen van alle profielen kunnen zich dus hiervoor aanmelden.

Leerlingen liedbegeleiding op gitaar doen ervaring op met zingen en gitaarspelen. Ook als je nog nooit gitaar hebt gespeeld kun je je hiervoor aanmelden.

Als je graag toetsenist van een band wilt worden dan is “Liedbegeleiding op keyboard” speciaal iets voor jouw. Al snel kun je gaan spelen op je keyboard in een band! 


Koor en musical

Wil je graag zingen in een koor of wil je solo zingen? Tijdens de koor- en of musical lessen leer je veel over stemvorming en inzingen. Je leert technieken als ademsteun, houding enz.
Tijdens deze lessen zing je met pianobegeleiding en je mag natuurlijk ook je eigen muziekrepertoire uitkiezen. 
Mail: muziekles@hansmusic.nl of bel 0624414377 voor een gratis proefles/kennismaking. 


Kijk voor de kosten van muziekles bij tarieven.

Koor Kantiek Enschede: Kantiek.nl


Zangbegeleiding:
Als je zanger bent, of je bespeelt een instrument en je wilt graag musiceren met pianobegeleiding, dan zijn hier ook mogelijkheden voor, mail of bel voor meer informatie (Ook zangbegeleiding voor koren).

Hans Trip dirigent

HansMusic.nl