Pianoles voor jong en oud in Enschede
Is piano spelen altijd al een droom van je geweest?
Maak die droom dan nu waar!


Pianoles € 50,00 per maand, zie: tarieven


Voor jong en natuurlijk ook voor oud, want je bent nooit te oud om te leren! Ook als je nog geen ervaring met zelf musiceren hebt of in het verleden ontmoedigende resultaten heeft gehad kun je leren piano spelen!
Muziek is prachtig om zelf te beoefenen en piano spelen is niet gebonden aan leeftijd, achtergrond of ervaring.Leerlingen pianoles klassiek gaan op een prettige en ontspannen wijze individueel aangepast door een klassieke leergang die geheel voldoet aan de hedendaagse eisen na bijna 500 jaar ontwikkeling van de klaviermethoden en de pianomethoden van de 20e eeuw. Nieuwe leerlingen starten geheel vanuit de beginsituatie van de leerling zelf. 
Er is aandacht voor theorie, maar het praktisch musiceren staat in de muziekpraktijk voorop. Met individuele wensen en mogelijkheden wordt vanzelfsprekend rekening gehouden. 
Kinderen krijgen pianoles op een pedagogisch verantwoorde wijze, waarbij rekening wordt gehouden met groei en ontwikkeling van het individuele kind.

Ook is het les krijgen in liedbegeleiding op de piano een van de mogelijkheden, dit geldt zowel voor klassiek pianoles als voor pianoles lichte muziek.Contact en info
Mail: muziekles@hansmusic.nl voor een gratis proefles/kennismaking.
Kijk voor de kosten van pianolessen bij tarieven.

Pianoles Enschede
Pianoleraar in de buurt: Enschede Helmerhoek.
Krijg les op de prachtige C. Bechstein vleugel of op de Yamaha piano van Muziekpraktijk HansMusic.Yamaha U1
C. Bechstein 185 uit 1914


HansMusic.nl